Det er her

Norstamp er privilegert som har noen av de flinkeste folka denne bransjen kan ha. Tidlig står vi opp hver eneste dag for å produsere og skape verdier for våre kunder. Alltid serviceinnstilte og løsningsorienterte, og med fokus på å forenkle hverdagen til sine kunder. 

FOLKA VÅRE

Norstamp er privilegert som har noen av de flinkeste folka denne bransjen kan ha. Tidlig står vi opp hver eneste dag for å produsere og skape verdier for våre kunder. Alltid serviceinnstilte og løsningsorienterte, og med fokus på å forenkle hverdagen til sine kunder. Produksjonen i Norstamp er vårt hjerte, og all magi skapes her av dedikerte ansatte som vet at kunden er det viktigste vi har. Med høyt tempo og hvor ingen dag er lik, sørger de beste folka for at etiketter skapes og ferdiggjøres med den aller beste kvalitet.

Salg og back office

Uansett antall, uansett farger og uansett hvor raskt du må ha dem, vil vi i Norstamp fortelle deg at vi er her for deg. Vi jobber sammen med deg som kunde for at du skal oppnå dine mål og ditt behov. Les gjerne litt om våre kunder og hvordan vi møter deres behov, eller bare ring oss. Vi er her vi.

Pre-press

Forpakning er viktig fordi det både er selgende og informativt. Vi i Norstamp prøver hele tiden å gjøre dette enklere for deg. Vi leverer på lave antall, raskt og rimelig. VI ønsker gjerne å komme tidlig inn i prosessen slik at vi sammen kan konstruere denne ene løsningen som gjør deg og ditt firma unik. 

Produksjon

Norstamp var først i Norge på lasergraverte stempler. Vi har holdt vår posisjon i det Norske markedet siden. Stempel er fortsatt viktig både for oss og alle offentlige kontorer, leger osv. Vi holder lav pris og raske leveringer. Har du behov for stempel eller lurer på om stempel kan dekke ditt behov for merking? 

PROSESSEN VÅR

Verden er og forblir i en digital endring, og vi i Norstamp har forstått det. Siden 2001 har vi trykket digitale etiketter.
Vi har investert i den beste digitale teknologien for trykking og ferdiggjøring, slik at våre kunder alltid får den aller beste kvalitet. Med en av Norges beste leveringstider på digital trykte etiketter vil du som kunde alltid ha en leverandør som forstår dine behov.

BEARBEIDING

Vi mottar fil(er) fra deg som våre prepress gutter tar seg av. Etter noen minutter er filene bearbeidet og klargjort til trykk. Du vil først motta en fil for godkjenning, som du går nøye gjennom. Så sender du din godkjenning til oss.

TRYKKING

Filen din sendes ut i produksjonen og til en HP Indigo maskin som trykker etikettene digitalt. Først setter vi inn det materialet og den limtypen som skal brukes. Etter det begynner vi trykkingen. I andre enden av maskinen kommer designet ditt ut i det antallet vi har avtalt.

FERDIGGJØRING

Etter at vi har trykket, så skal etiketten ferdiggjøres. Her legger vi på både blank og matt lakk, eller laminering. Deretter stanser vi etiketten i det formatet du skal ha, og spoler opp etikettene
på mindre ruller med det antallet du ønsker.

LEVERING

Dine etiketter blir nå pakket og sendt til deg. Enklere blir det ikke, og med Norges korteste leveringstid vil du motta dine etiketter til avtalt tid og sted.

NOEN AV KUNDENE VÅRE