«Torsken skal serveres så fersk som overhodet mulig på middagsbordet. Da kan man ikke vente på etiketter.»

«Torsken skal serveres så fersk som overhodet mulig på middagsbordet.
Da kan man ikke vente på etiketter.»

Norway SeafoodS

Selv om vinden kaster snøfokk vilt og utemmet rundt på havet, skal torsk, skrei og alt av havets skatter foredles og sendes. 1702 lokale fiskere drar opp viltfanget fisk som skånsomt behandles og sendes enten det er en delikatesse butikk på Frogner eller Rema på Vardø ytterst i Norge. Da er det greit å vite at Norstamp er der når det trengs.

Norway SeafoodS

Selv om vinden kaster snøfokk vilt og utemmet rundt på havet, skal torsk, skrei og alt av havets skatter foredles og sendes. 1702 lokale fiskere drar opp viltfanget fisk som skånsomt behandles og sendes enten det er en delikatesse butikk på Frogner eller Rema på Vardø ytterst i Norge. Da er det greit å vite at Norstamp er der når det trengs.

ETIKETTER

Vil du vite hvordan vi leverer etiketter til Norway Seafood uansett vær og vind? Ring Bjørn – 91191510

ETIKETTER

Vil du vite hvordan vi leverer etiketter til Norway Seafood uansett vær og vind? Ring Bjørn – 91191510

OSS KAN DU KONTAKTE

Sammen skal vi forenkle din hverdag

Bjørn

daglig leder / salg

+ 47 91 19 15 10
bjorn@norstamp.no

Nina

Drifts og Administrasjonssjef

+ 47 91 54 60 25
nina@norstamp.no

Aryan

Prepress / salg

+ 47 91 55 78 18
aryan@norstamp.no